marko_nikolic_fk_rad_vs_indjija

Nikolić uglavnom zadovoljan nerešenim protiv Zvezde
 
Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je njegov tim u dobrom delu utakmice sa Crvenom zvezdom ostvario ono što je najavljivao, ali i da je bilo jako teško igrati sa 10 fudbalera tokom većeg dela meča drugog kola Super lige.
-Uspeli smo u dobrom delu da ostvarimo ono što smo najavili. Bilo je jako teško igrati 70 minuta sa igračem manje. Iako je ekipa veoma mlada, odigrala je sa mnogo discipline, koncentracije, želje i srca. Čestitam im, nije bilo lako odbraniti se – rekao je Nikolić novinarima posle meča koji je završen 2:2.
Rad je u 25. minutu ostao bez Aleksandra Pantića, koji je dobio dva žuta kartona. „Azuri sa Banjice“ su, međutim, sa 10 igrača poveli sa 2:0, ali je Zvezda izjednačila u drugom poluvremenu.
-Nismo, ipak, do kraja zadovoljni, jer smo vodili sa 2:0, ali smo ipak imali igrača manje. Želeli smo da se u svakom trenutku suprotstavimo Zvezdi bez kompleksa i ovi momci su to uspeli – rekao je 33-godišnji trener Rada.
On je prvi izašao na konferenciju za novinare, pošto je Prosinečki ostao u svlačionici zbog sastanka sa igračima. Portparol Zvezde Marko Nikolovski izvinio se zbog toga Radu i novinarima, a Nikolić je
to prihvatio, ali je kazao da ne razume sasvim.
-Prihvatamo izvinjenje, ali moram da kažem da je ovo za mene neobična situacija. I mi smo gubili na domaćem terenu i igrali slabo, ali sam uvek nalazio snage da se pojavim na konferenciji za novinare“, kazao je Nikolić, a onda je dobar rezultat posvetio
navijačima.
Rad je u prvom kolu pobedio Radnički iz Kragujevca, a Zvezdin meč prvog kola, protiv Javora u Ivanjici, odložen je zbog sabora trubača u Guči.

 

Povezana vest:  Figo: Pustite Ronalda da igra kako najbolje ume