jagodina_stadion

Ivan Cvetković novo pojačanje Jagodine

 

Fudbalski klub Jagodina saopštio je danas da je angažovao igrača sredine terena Ivana Cvetkovića (31), koji je prošlu sezonu proveo u Kazahstanu. Bivši fudbaler Zvezdare, OFK Beograda, Javora i Himkija potpisao je ugovor na dve godine, a rekao je novinarima u Jagodini da se brzo dogovorio sa čelnicima kluba oko dolaska i da će se truditi da doprinese da Jagodina „u najmanju ruku postigne isti uspeh kao prošle sezone“, kada je bila četvrta na tabeli Super lige.

Povezana vest:  Morinjo verovatno neće biti kažnjen

Predsednik kluba Goran Milanović kazao je da će, bez obzira na neke odlaske, Jagodina i ove sezone „imati tim za poštovanje“.

-Doveli smo nekoliko igrača koji će pojačati konkurenciju na određenim pozicijama, kao što su Miloš Lepović iz kragujevačkog Radničkog, Slaviša Stojanović iz Smedereva, Brazilac Marsel Teruel i Portugalac Marselo Santjago. Mislim da će angažovanje Cvetkovića doprineti da budemo stabilniji ne samo na terenu već i kao porodica u klubu“, kazao je Milanović.

Povezana vest:  Milijaš odbacio mogućnost transfera u Zvezdu ili Partizan

Milanović je najavio da će do kraja prelaznog roka Jagodina „verovatno dovesti 18-godišnjeg igrača iz Kolumbije“ i da su pregovori u toku. On je rekao da su uskoro mogući i odlasci nekih igrača.

-Ognjen Mudrinski je na ‘meti’ jednog od prva tri superligaška kluba u Norveškoj. Za sedam, osam dana znaćemo da li smo se dogovorili ili nismo. Ako ne bude po volji kluba ili igrača naravno da ćemo odustati, bez obzira što je reč o državi i ligi u kojoj je fudbal u usponu – rekao je Milanović.

Povezana vest:  Klose: Želim da oborim Ronaldov rekord

Prvi čovek jagodinskog superligaša rekao je da postoji interesovanje i za Gorana Gogića od strane belgijskog Genta.