ja_simo_krunic

Krunić: Partizan je favorit, ali nećemo igrati defanzivno

 

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da je Partizan favorit u predstojećoj utakmici trećeg kola Superlige, ali je istakao da će njegov tim doći u Beograd da se nadigrava sa šampionom.

-Posle dve pobede na domaćem terenu idemo na noge Partizanu da igramo, da se nadigravamo, draži mi je poraz u dobroj igri od pobede u utakmici gde smo se 90 minuta branili – rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Džeko i Halilhodžić najbolji u Bosni i Hercegovini 2010.

On je naveo da će Partizan u nedeljnoj utakmici pokušati da popravi sliku nakon poraza u prošlom kolu od Donjeg Srema.

-Partizan ima dobre igrače, kvalitetne u svim linijama, i u napadu i u odbrani i mi moramo da igramo čvrsto, tvrdo, disciplinovano i da pokušamo da se suprostvimo Partizanu – dodao je Krunić.

Šef stručnog štaba Jagodine naveo je da će meč sa crno-belima biti dobra prilika za njegove fudbalere da pokažu šta znaju.

Povezana vest:  BALKANSKA LIGA, Đurić: Izgleda da Zvezda ima novca za bacanje i vremena za gubljenje!

Krunić je dodao da nema povređenih igrača, ali ima problem sa Mohamedom el Monirom koji ima problem da se vrati iz Libije, gde je nedavno igrao utakmicu za reprezentaciju te zemlje.

Prvotimac Jagodine Vukašin Tomić je ocenio da će Partizan u utakmici sa Jagodinom ući sa mnogo većim motivom nego što bi obično, zato što nema dobar rezultat iz prva dva kola.

Povezana vest:  Dragan Đurić: Imamo kandidata za selektora!

-Na nama je da to njihovo moranje iskoristimo, da na terenu damo maksimum, odradimo što od nas bude tražio trener, pa Bože moj, ko bude bolji neka pobedi – rekao je Vukašinović.

Utakmica se igra u nedelju od 19 sati na stadionu Partizana.