antonio_cassano

Kasano: Galijani me oterao iz Milana
 
Italijanski fudbalski reprezentativac Antonio Kasano na današnjoj zvaničnoj promociji u Interu rekao je da ga je potpredsednik Milana Adrijano Galijani praktično oterao iz kluba.
-On je samo obećavao, ali ništa od toga nije ispunio. Okružio se ljudima koji mu samo podilaze, a on jedino takve voli. Ništa nije hteo da mi kaže o ambicijama kluba i kada su prodati Silva i Ibrahimović odlučio sam da odem. Ne, ne moram ni da kažem njegovo ime, ali svi znate na koga mislim – rekao je Kasano.
On se zahvalio navijačima Milana na podršci koju je imao prilikom operacije srca, zatim predsedniku Berluskoniji i njegovoj aerki Barbari, pomocnom treneru Tasotiju, ali ne i šefu stručnog štaba Alegriju
-On je smatrao da sam nebitan igrač, sedma-osma opcija. Ali, dobro, bar mi nikad ništa nije obećao – istakao je Kasano.
Na pitanje novinara da prokomenatriše dolazak u Inter, iako je pre nekoliko meseci izjavio da je „samo nebo iznad Milana“ Kasano je rekao.
-Pa da, ali Inter je iznad neba. Predsednik Morati je hteo da me dovede još kad je Manćini bio trener, ali tad sam bio lud i on je bio u pravu. Sad sam konačno stigao u klub za koji navijam, ovde ću završiti karijeru, jer je to vrh, dalje se ne može – poručio je Kasano, uz konstataciju da planira da igra za Italiju na prvenstvu sveta 2014. godine u Brazilu.

 

Povezana vest:  Blater osniva Komitet za borbu protiv korupcije