vuk_rasovic_pomocni_trener_fk_partizanRašović: Očekujem novu pobedu i još bolju igru Partizana

 

Pomoćni trener Partizana Vuk Rašović ocenio je danas da njegova ekipa apsolutni favorit u subotnjem duelu sa Čukaričkim i dodao da je tim sa Banovog brda „dužnik“ crno-belih iz jesenjeg dela šampionata.

Čukarički, koji je trenutno poslednji na tabeli, u prvom delu Super lige prošle godine osvojio je bod u duelu sa Partizanom.

Povezana vest:  Junajted će ponuditi trenerski posao Ibrahimoviću

-Očekujem dobru utakmicu, bolju nego prošle nedelje u Kuli. Ne očekujem lak posao, iako je Čukarički na nezavidnoj poziciji na tabeli. Oni su ekipa sa velikim brojem iskusnih igrača. Ipak, mi smo veliki favorit i očekujem pobedu – rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

On nije želeo da otkrije da li će sutra od prvog minuta zajedno igrati Saša Ilić i Almami Moreira.

Povezana vest:  Ronaldo: Mršave šanse za titulu

-To ćete videti sutra na utakmici. Očekujem da odigramo bolju i lepšu partiju nego do sada. Nadam se i da će navijači moći da uživaju u velikom broju golova – poručio je Rašović.

Pomoćnik Gorana Stevanovića rekao je i da se ekipa neće obazirati na rezultat utakmice u Kragujevcu, gde rival u trci za titulu Crvena zvezda gostuje kod Metalca.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Maradona: Imam 23 zveri i 23 startera!

-Imamo iskusnu ekipu, punu profesionalaca. Maksimalno smo posvećeni našoj sutrašnjoj utakmici i nećemo razmišljati o tome šta se dešava u Kragujevcu – zaključio je Rašović.

On je dodao da sutra u timu neće biti povređenih Branislava Jovanovića i Radenka Kamberovića.

Utakmica 19. kola Super lige između Partizana i Čukaričkog igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.