djordje_stefanovic_gen_sek_cz (2)

Stefanović: Oživeli smo klinički mrtvog pacijenta

 

Odlazeći generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović rekao je danas da je ponosan na sve što je uradio u klubu i dodao da aktuelna Uprava na čelu sa predsednikom Vladanom Lukićem zaslužuje više poštovanja.

-Biću kratak, nema potrebe za suvišnom patetikom. Povlačim se zbog zdravstvenih problema, o tome sam još u junu obavestio predsednika Lukića da mi na vreme spremi zamenu. Zvezdi sam dao zdravlje i odlazim ponosan na sve što sam uradio u poslednjih 14 meseci – rekao je Stefanović na konferenciji za medije.

Povezana vest:  Blater: Moj angažman u FIFA nije pri kraju

On je dodao da je odluka da ode sa „Marakane“ isključivo lične prirode i nema veze sa pisanjem medija o „cistki“ u klubu na insistiranje generalnog sponzora Gasproma.

-Bio sam iskren u vezi sa svim pitanjima, pa čak i onim neprijatnim za klub. Ali, mislim da ova uprava i predsednik Lukić nisu bili poštovani koliko to zaslužuju – istakao je on.

Povezana vest:  Na beogradskim ulicama se slavi plasman na Mundijal

Kako je naveo, aktuelna uprava crveno-belih je oživela klinički mrtvog pacijenta, oživela omladinsku školu, dovela ozbiljne sponzore…

-splatili smo pedesetak bivših trenera i igrača koje nismo zatekli u klubu, prekinuli smo tradiciju da naši omladinci odlaze za UEFA minimalac, redovno smo isplaćivali plate, pacifikovali odnose sa Fudbalskim savezom – poručio je Stefanović.

Povezana vest:  Stojković produžio ugovor sa Guangdžoom

Njega će na funkciji generalnog sekretara naslediti Stefan Pantović.