real_madrid_slavlje_1

Karanka: Real je zaslužio pobedu
 
Pomoćni trener fudblaera Reala Aitor Karanka rekao je da su Madriđani zaslužili da osvoje španski Superkup, posebno nakon dobre igre u prvom poluvremenu.
Real je sinoć osvojio prvi trofej ove sezone pošto je u revanšu pobedio Barselonu sa 2:1, golvoma Iguaina i Ronaldo. Jedini gol za goste, koji su od 27. minuta igrali bez isključenog Adrijana, postigao je Argentinac Mesi.
U prvoj utakmici Barselona je trijumfovala sa 3:2.
-Zaslužili smo pobedu, posebno posle igre u prvom poluvremenu. Od početka smo krenuli jako dobro, a nakon isključenja sve je bilo na našoj strani. Najvažnije je da smo u utakmici koja je odlučivala o trofeju ostvarili željeni rezultat – rekao je posle meča Karanka, koga je trener Žoze Murinjo zadužio za obraćanje medijima.
Trener Barselone Tito Viljanova čestitao je rivalu na osvojenom Superkupu, ali dodao da njegov tim nije ličio na sebe na početku meča.
-Prvo poluvreme nismo bili mi, ali drugi deo je bio jedan od mojih najponosnijih trenutaka. Imali smo igrača manje, a kontrolisali smo susret i imali nekoliko prilika za gol. Nismo se povukli, već smo pokušavali iz kontranapada da stignemo do izjednačenja – rekao je Viljanova.

 

Povezana vest:  Stojanović podneo ostavku u Lirsu