kristijano_ronaldo_lopta

Ronaldo napušta Real?!

 

Jedan od najboljih fudbalera na svetu Kristijano Ronaldo, izrazio je želju da napusti madridski Real, jer je prema pisanju španskih medija, Portugalac nezadovoljan tretmanom u kraljevskom klubu. Prve znake nezadovoljstva Ronaldo je pokazao na utakmici protiv Granade, kada nije proslavio ni jedan od svoja dva postignuta gola, prenosi DPA.

Povezana vest:  Ljupko Petrović privremeno preuzeo Liteks

-Ne proslavljam svoje golove kada sam tužan i razočaran, postoje određene profesionalne obaveze koje klub nije ispunio i za koje klub zna – objasnio je Ronaldo posle utakmice sa Granadom u Primeri.

Ronaldo je rekao da njegovi saigrači znaju za njegov problem, ali je dodao da ipak ne želi da previše razgovara o svom statusu u klubu.

Povezana vest:  Dejan Stanković: Raduje me dominacija Intera i Zvezde

-Ne osećam se dobro, ali želim da igram za Portugal u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine – najavio je Ronaldo.

Prema pisanju španskih medija Ronaldo je revoltiran jer mu Real nije dovoljno pomogao da osvoji titulu najboljeg igrača sveta u izboru FIFA. Ronaldo i dalje nema najbolji odnos sa navijačima Reala,

Povezana vest:  Kolarov ponovo na meti Juventusa

iako je svojim igrama najviše doprineo u osvajanju prošlosezonske titule.