nenad_milijas_cz_radnicki_n (1)

Milijaš: Vreme je da Zvezda pobedi Radnički

 

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da je ekipa spremna za nedeljno gostovanje Radničkom i da će učiniti sve da se Kragujevčanima revanšira za prethodnu sezonu.

-U prošloj sezoni Radnički je uspeo da nam „otkine“ četiri boda i daćemo sve od sebe da tu malu tradiciju prekinemo. Uz maksimalno poštovanje protivnika, mi smo sami sebi najveći rival i sve zavisi od naše igre i raspoloženja. Ako pružimo maksimum uveren sam da ćemo osvojiti nova tri boda. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i upoznamo sa njihovim karakteristikama – rekao je Milijaš.

Povezana vest:  Zvezda u Lučanima, Partizan posle derbija čeka Radnički

Povratnik iz Engleskog Vulverhemptona istakao je Zvezda ima odličnu mladu ekipu, kojoj je potrebna serija pobeda kako bi stekla dodatno samopouzdanje i pobednički mentalitet.

-Verujem da ćemo sa trijumfima zaređati već od Kragujevca. Prvenstvo je dosta izjednačeno, ima dosta dobrih timova koji mogu da budu neugodan rival – poručio je Milijaš.

Povezana vest:  Fabregas u finišu doneo Čelsiju trijumf u gradskom derbiju

Utakmica petog kola prvenstva Srbije između Radničkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati na stadionu „Čika Dača“ u Kragujevcu.