nebojsa_vignjevic_trener_hajduk

Vignjević: Nedostajalo više agresivnosti u završnici napada

 

Novi šef stručnog štaba FK Vojvodina Nebojša Vignjević izjavio je večeras, po završetku meča sa Jagodinom, da je njegovoj ekipi u tom duelu nedostajalo agresivnosti u završnici napada. Vignjević je na konferenciji za novinare rekao da je su igrači Vojvodine dali maksimum što se tiče htenja i borbenosti, ali da u njihovoj igri nije sve funkcionisalo kako treba.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Grupa A: Bez golova u duelu Urugvaja i Francuske

-Nadali smo se pobedi, ali nažalost nismo uspeli da stignemo do nje, nadam se da će u narednim mečevima biti bolje – rekao je Vignjević dodajući da je Jagodina zasluženo osvojila bod u Novom Sadu.

Po rečima Vignjevića Vojvodina je u utakmici sa Jagodinom primenila dve formacije u sistemu igre koje, po mišljenju trenera Novosađana, odgovaraju toj ekipi.

Povezana vest:  Stojadinović: Mogu da idu Mladenović i Dauda

-U nastavku takmičenja nećemo mnogo toga menjati – rekao je Vignjević.

Trener Jagodine Simo Krunić nije krio zadovoljstvo osvojenim bodom na stadionu „Karađorđe“.

-Mislim da smo podpuno zaslužili bod. Utakmica je bila tvrda, prava prvenstvena. Mi smo u prvom poluvremenu imali svoje šanse, Vojvodina svoje u drugom poluvremenu, dakle, remi je najrealniji ishod – rekao je Krunić ponovivši da njegovi igrači zaslužuju pohvale za maksimalnu borbenost.

Povezana vest:  Stanojević zadovoljan i rezultatom i debitantima

Fudbaleri Vojvodine i Jagodine u poslednjem meču petog kola Jelen super lige igrali su u Novom Sadu nerešeno 1:1.

Strelac za Vojvodinu bio je Igor Đurić u 20. minutu, dok je gol za Jagodince postigao Aleksandar Živanović u 29. minutu.