manchester_unitedMančester Junajdet konačno nadigrao Liverpul

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Liverpul 2:1 (1:1) u meču 31. kola Premijer lige I tako se ponovo vratili na vrh tabele.
Ovim trijumfom Mančester je prekinuo niz od tri uzastopna poraza od najvećeg rivala, a Liverpolu se ovim porazom sve više udaljava od mesta koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.
Ekipa Liverpula je sjajno počela meč, već u 5. minutu poveli su zahvaljujući golu Fernanda Toresa. 
Međutim, ova prednost gostiju nije dugo trajala pošto je Mančester samo sedam minuta kasnije izjednačio. Antonio Valensija je sjajno prošao kroz odbranu Liverpula, a Maskerano ga je oborio u kaznenom prostoru što je za sudiju Hauarda Veba bilo dovoljno da pokaže na belu tačku. Runi nije bio baš najprecizniji s abele tače, Reina je uspeo da odbrani, ali je trenutno najbolji strelac Evrope uspeo dobor da reaguje postigen izjednačuju gol.
U nastavku susreta Mančester je dominirao na terenu, a „crveni đavoli“ su već na poluvremenu mogli da imaju prednost, međutim Reina je bio na visini zadatka i sjajno je branio svoj gol.
Pobedu Junajtedu doneo je Park Đi Sung pola sata pre kraja utakmice. Junajted se ovom pobedom vratio na čelo Premijer lige i sada ima 69 bodova, dva više od Arsenala.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Euforijska atmosfera pred utakmicu BiH-Argentina