hulk_civil_zenit

SANKT PETERSBURG

Denisov: Hulk nije Mesi

 

Kažnjeni fudbaler ruskog Zenita Igor Denisov rekao je danas da je novi napadač tog kluba Hulk drugorazredna zvezda i da ne može da se poredi sa najboljima na svetu. Ekipa Zenita nalazi se u Sankt Petersburgu a odseli su u prestižnom hotelu Korintian gde je Hulk i uslikan.

-Razumeo bih da smo doveli Lionela Mesija ili Andresa Inijestu, jer oni verovatno zaslužuju toliki novac. U redu, doveli smo par dobrih igrača u letnjem prelaznom roku, ali da li su oni zaista toliko bolji od ostatka ekipe da bi zarađivali tri puta više – zapitao se 28. godišnji Denisov, koji je i kapiten reprezentacije Rusije.

Povezana vest:  Partizan danas protiv Škendije

Denisov je nedavno zatražio povećanje plate, a kao odgovor dobio je prebacivanje u mladi tim Zenita. Slična stvar desila se i vodećem strelcu prvenstva Rusije, Aleksandru Keržakovu.

-Zenit je već imao u timu momke koji su osvojili pođednak broj titula kao i momci koji su letos pojačali klub – poručio je Denisov.

Klub iz Sankt Peterburga je letos doveo Hulka iz Porta i Aksela Vicela iz Benfike, a obojica su plaćena po 40 miliona evra.

Povezana vest:  UEFA predstavila logo EP 2020. godine

Hulk će, prema tvrdnjama ruskih medija, godišnje zarađivati oko 6,5 miliona evra, a Vicelu će pripasti upola manja svota. Stopama Denisova i Keržakova, navodno, uskoro će krenuti i Vjačeslav Malafejev i Vladimir Bistrov koji su takođe nezadovoljni politikom uprave.  Uprava Zenita u nedelju je saopštila da je Denisov kažnjen zbog neprofesionalnog ponašanja i podsetila da se radi o jednom od najplaćenijih igrača u Rusiji.

Povezana vest:  Počinje Liga šampiona, Real brani trofej