RADNICKI_1923_SLAVLJE

Kragujevčani žele da pobedom nad Spartakom izađu iz krize

 

Pomoćni trener fudbalskog kluba Radnički 1923 iz Kragujevca Darko Milisavljević rekao je danas da taj klub pobedom nad Spartakom u sedmom kolu Super lige izađe iz rezultatske krize.

-Uz dužno poštovanje Spartaku i njihovim kvalitetima, pobeda je jedino što nas interesuje u ovoj utakmici. Mislim da bismo tako izašli iz rezultatske krize i želim da u ime igrača i stručnog štaba najavim igru na pobedu – rekao je Milisavljević na konferenciji za novinare u Kragujevcu.

Povezana vest:  Stevanović: Poraz od Zvezde crna mrlja, ali smo pokazali karakter

Radnički je na 13. mestu Super lige posle šest kola bez pobede, sa četiri remija i dva poraza, dok je u Kupu u sredu ispao od prvoligaša Novog Sada. Igrač odbrane Kragujevčana Vladimir Otašević kazao je da se ekipa iz Subotice „podigla“ od kada Petar Kurćubić zamenio na klupi Zorana Milinkovića.

-Spartak je dobra i kompaktna ekipa, koja se podigla u poslednjih nekoliko utakmica od kada im je došao novi trener. Mislim da nama samo pobeda u ovom susretu igra, uz svo poštovanje kvalitetima protivnika. Moramo dobiti utakmicu i dati maksimum kako bismo izašli iz krize – kazao je Otašević.

Povezana vest:  Ćavi: Madridski mediji žele da satanizuju Mesija

Radnički će dočekati Spartak u subotu u 16.00, a utakmica na stadionu Čika Dača igraće se pred praznim tribinama zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.