zvezda_smederevo_1

Janković: Očekuju nas brojne korekcije u igri
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je posle pobede nad Smederevom da njegov tim još mora da radi na ispravljanju grešaka.
-Očekuju nas brojne korekcije u igri, ali uspeli smo da iznesemo šest teških utakmica u kojima smo pobedili i u hodu ispravljamo greške koje imamo. Sada nam predstoje još dva teška gostovanja – rekao je Janković posle meča.
On je dodao da su crveno-beli loše počeli utakmicu, zbog problema sa povredama i zamora igrača.
-Zasluženo smo pobedili, iako smo u ovoj utakmici očekivali više od samih bodova. Energetski je nismo izneli kako smo želeli, a sopstvenim greškama dali smo samopouzdanje protivniku – rekao je Janković i čestitao Eliju Babalju na postignutom golu.
Trener Smedereva Aleksandar Janjić kazao je da bi tok utakmice verovatno bio drugačiji da je napadač njegove ekipe Rade Veljović iskoristio prilike u osmom i 10. minutu.
-Crvena zvezda je dominirala u većem delu utakmice, vodila igru i na vreme postigla golove. Utakmica bi verovatno otišla u drugom smeru da smo iskoristili dve šanse koje je na početku imao Veljović. Sva tri gola primili smo iz kontranapada, što je eudno kada gostuješ na Marakani – rekao je Janjić.
Povezana vest:  "San": Zašto su svi članovi Izvršnog komiteta UEFA belci?