juventus_logoGolman Juventusa slomio ruku u nastupu besa

 

Rezervni golman Juventusa Antonio Kimenti slomio je ruku u nastupu besa, posle poraza njegovog tima na sinoćnjoj prvenstvenoj utakmici italijanske serije A u Đenovi protiv domaće Sampdorije (0:1).

Kimenti je na tom meču branio umesto povređenog Đanluiđija Bufona, ali je doprineo porazu Juventusa nespretnom intervencijom u 77. minutu, kada ga je sa preko 35 metara efektnim šutem savladao napadač Sampdorije Antonio Kasano.

Povezana vest:  Suarez iz Venecuele: Arango kažnjen zbog ujedanja rivala

Isfrustriran zbog primljenog gola i gubitka bodova Kimenti je posle utakmice u nastupu besa u svlačionici udario šakom o sto i tom prilikom napukla mu je kost na desnoj ruci.

-Reagovao sam tako, jer sam bio veoma nervozan – izjavio je iskusni 39. godišnji golman, koji će sa terena odsustvovati najmanje mesec dana.

Juventus posle poraza od Sampdorije zauzima šesto mesto na tabeli sa 15 bodova zaostatka za vodećim Interom, a ohrabrujuća vest za trenera Alberta Zakeronija je povratak u tim prvog i drugog golmana, Đanluiđija Bufona i Aleksa Maningera, koji su se oporavili od povreda.

Povezana vest:  Fabregas odlučio da napusti Barselonu