zoran_tosic_srb_ita

Tošić: Eh, da smo poveli u drugom minutu
 
Srpski fudbalski reprezentativac Zoran Tošić posle ubedljivog poraza od Belgije (3:0) rekao je da ekipa mora još mnogo da radi, ali nije mogao da se otme utisku kako bi sve bilo drugačije da je lopta posle njegovog udarca u drugom minutu umesto na stativi, završila u mreži.
-Prvo poluvreme, odnosno skoro 60 minuta igrali smo iznenađuće dobro, ali, kod nas uvek postoji to ali i moramo još da radimo. U finišu meča smo malo naivno i malo neiskusno primili golove – rekao je Tošić.
Fudbaler moskovskog CSKA mogao je da bude junak meča, jer je u drugom minutu utakmice pogodio stativu, a imao je i još dve odlične prilike posle toga.
-Da sam dao gol posle odličnog udarca na početku, totalno bi bilo drugačija utakmica. Međutim, sad ne treba da razmišsljamo o tome, imamo još da igramo i okrećemo se sledećem meču sa Makedonijom – istakao je on.
Tošić u Skoplju očekuje težak meč,ali kako je naveo, pobeda se ne dovodi u pitanje.
-Uvek je tamo teško igrati, poveli su protiv Hrvatske, pa izgubili, tako da je i na njima veliki pritisak, pokušaće da uhvate poslednji voz za Brazil i sigurno će dati svoj maksimum. Ipak, ja sam uveren da će sve biti kako treba i da ćemo ispuniti cilj – zaključio je Tošić.
Srpski fudbaleri već sutra putuju u Skoplje,a utakmica na stadionu Filip Drugi igra se u utorak od 20.30 sati.
Povezana vest:  Montolivo operisan, pauza šest meseci