Slobodan Medojevic 

Medojević i Aleksić: Imamo šanse za prolaz i pored poraza
 
Članovi mlade fudbalske reprezentacije Srbije Slobodan Medojević i Branimir Aleksić istakli su da njihova ekipa i pored poraza od Engleske sa 1:0 u prvoj utakmici baraža ima šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo.
„Utakmica je bila teška od početka do samog kraja. Odigrali smo dobro, borbeno, iako smo izgubili. Imamo aktivan rezultat i igraćemo kod kuće. Nadam se da ćemo biti bolji nego u prvom meču i da ćemo pobediti“, istakao je kapiten reprezentacije Srbije za igrače mlađe od 21 godine Slobodan Medojević za sajt Evropske fudbalske unije (UEFA).
On je kazao da Engleska ima dobar tim, ali da je samopouzdanje njegovih saigrača i dalje na visokom nivou.
-Ovo je naš prvi poraz, nismo izgubili do sada, ali Engleska ima dobar tim. Međutim, naše samopouzdanje je i dalje na visokom nivou I igraćemo najbolje moguće da bismo se plasirali u Izrael – kazao je fudbaler nemačkog Volfsburga.
Golman „orlića“ Aleksić rekao je da se nada da će revanš utakmica u Kruševcu biti mnogo otvorenija za igru.
-Utakmica je bila teška, nadamo se da će revanš u Kruševcu biti mnogo otvoreniji za igru. Moramo da damo svoj maksimum i da se nadamo da će to biti dovoljno da se plasiramo na Evropsko prvenstvo – rekao je Aleksić.
On je kazao da je atmosfera na stadionu Kerou roud u Noriču bila fantastična, ali da očekuje još bolju u utorak u Kruševcu.
-U Noriču je bila fantastična atmosfera, publika je bila uključena u igru tokom svih 90 minuta i radujemo se revanšu. Na stadionu u Kruševcu biće 11 hiljada ljudi, biće rasprodat i nadam se da će nam publika biti 12. Igrač – kazao je golman subotičkog Spartaka.
Aleksić je u finišu utakmice odbranio šut glavom Stivena Kaulkera, čime je svoju ekipu ostavio u igri.
-Taj šut Kaulkera je bio težak da se odbrani i nadam se da će to biti krucijalno u revanšu i da ćemo doći do plasmana na Evropsko prvenstvo – rekao je Aleksić.
Revanš utakmica između Srbije i Engleske igraće se u utorak od 18.00 na stadionu Napretka u Kruševcu.
Povezana vest:  Menadžer nudi Podolskog Romi