FSS_logo

Marković: Fudbaleri obrukali Srbiju
 
Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma izjavio je danas da je nacionalna fudbalska reprezentacija sinoćnjom igrom u Skoplju „obrukala Srbiju“.
Najbolji srpski fudbaleri izgubili su od domaće selekcije Makedonije sa 1:0, u okviru A grupe kvalifikacija za prvenstvo sveta 2014. godine u Brazilu, i šanse za plasman na Mundijal sveli na minimum.
-Igrali su tako da sam siguran da bi fudbaleri Ribara (sela u Jagodini na levoj obali Velike Morave) igrali bolje – ocenio je Marković na svečanoj sednici Skupštrine grada održanoj povodom 17. oktobra, Dana oslobođenja Jagodine od fašizma.
-Građani Srbije, siguran sam, zbog te utakmice sekiraće se narednih desetak dana i za njih je to samo jedan u nizu slučajeva za zaborav, kada je u pitanju naša fudbalska reprezentacija. Mi koji nešto radimo u sportu moramo da podignemo glas i kažemo – Ej, ne možete tako da igrate vi koji ne znate koliko miliona evra imate, a Srbija vas je naučila sportu i fudbalu – istakao je predsednik Skupštine Jagodine.
-Kada prestavljate Srbiju morate da date sve od sebe – poručio je Marković fudbalskim reperezentativcima.

 

Povezana vest:  Baloteli spreman za utakmicu protiv Danske