navijaci partizana

LIGA EVROPE

Zaustavljeni navijači Partizana pred put u Milan

 

Navijači Partizana koji su pokušali da krenu na utakmicu sa Interom u trećem kolu Lige Evrope, policija je zaustavila na Novom Beogradu. Pristalice crno-belih su oko 19 časova počele da se okupljaju na parkingu Sava centra. Odatle je sat vremena kasnije trebalo da krenu put Milana, ali su ih predstavnici policije udaljavali od polazišta.

Povezana vest:  EURO 2012, Baloteli poslao Italiju u finale Evropskog prvenstva

-Naš predstavnik je bio u ponedeljak na razgovoru u policiji, gde nam je garantovano da ćemo imati pratnju do granice i da neće biti nikakvih problema. Iako imamo sva potrebna dokumenta, nama nije dozvoljeno da krenemo na put. Navodno, postoji informacija da je zakazana tuča u Mariboru. Nama nije do nikakvih tuča, to nam nije cilj. Stiglo je naređenje da ne smemo da krenemo na put – rekao je jedan od navijača Partizana.

Povezana vest:  Dortmund zabranio navijaču ulazak na stadion do 2020.

Pripadnici policije nisu dozvoljavali vozačima da krenu na put. Četiri autobusa sa oko 300 navijača iz grupe „Zabranjeni“ je trebalo krene na meč sa Interom, ali umesto na put, pristalice „crno-belih“ su se okupile kod bioskopa Fontana, gde je takođe bio veliki broj policajaca.

-Karte su kupljene preko Interovih navijača. Imamo karte, sve potrebne dozvole da pređemo granicu, rezervacije hotela, ali policija hoće da nas demolira jer su dobili takvo naređenje. Još kod Sava centra vozaču je rečeno da nikako ne sme da nas vozi, jer će snositi posledice, krivičnu prijavu i druge posledice – rekao je jedan od navijača.

Povezana vest:  Počela prodaja ulaznica za meč Srbija - Španija