Manuel Pellegrini

Pelegrini: Moguće je da Lampard ostane do kraja sezone

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegirini potvrdio je danas da bi Frenk Lampard mogao da ostane do kraja sezone u tom klubu, iako je prvobitno došao na pozajmicu iz Njujorka do kraja februara.
Lampard je sinoć postigao dva gola u pobedi od 7:0 nad Šefild Vensdejom u engleskom Liga kupu. Prethodno je prošlog vikenda golom protiv svog bivšeg kluba Čelsija doneo bod Sitiju (1:1).
-Frenk je veoma važan igrač za našu ekipu. Srećan je u Sitiju. Odlično igra, postiže golove. Videćemo šta će se desiti u narednom periodu, a sada moramo da budemo fokusirani na sledeći prvenstveni meč protiv Hala. U svakom slučaju, imamo još dva, tri meseca za odluku i videćemo šta je najbolje za klub i za Lamparda. Sve je moguće – rekao je Pelegrini za britanski Skaj.
Lampard je letos napustio Čelsi kada mu je istekao ugovor sa „plavcima“, čiji dres je nosio 13 godina. Potom je sa Njujorkom potpisao dvogodišnji ugovor, a pošto sezona u SAD počinje u martu, otišao je na pozajmicu u Mančester Siti. Ovaj fudbaler je za selekciju Engleske odigrao 106 utakmica i postigao 29 golova.

Povezana vest:  Zvezda dočekuje Rad pred praznim tribinama