milan_jovanovic_andrleht

Jovanović: Sudija nam upropastio utakmicu

 

Fudbaler Anderlehta Milan Jovanović rekao je posle poraza od Zenita sa 1:0 u Ligi šampiona da je njegova ekipa odigrala najbolju utakmicu u tom takmičenju ove sezone, ali da je sudija Ivan Bebek iz Hrvatske to upropastio.

-Uspeli smo da neutrališemo Hulka i Aleksandra Keržakova i odigrali smo najbolju utakmicu u Ligi šampiona ove godine, ali je sudija uspeo da je upropasti. On je sve sporne situacije pretvarao u korist domaće ekipe – rekao je Jovanović posle utakmice u Sankt Peterburgu.

Povezana vest:  Sijena srušila Lacio i najavila beg iz opasne zone

Zenit je pobedio golom Keržakova u 72. minutu iz penala, koji je napravio upravo srpski fudbaler i za to dobio žuti karton. Trener Anderlehta Džon Van Dem Brom nije želeo da dovodi u pitanje sudijske odluke.

-Ako je sudija pokazao na belu tačku, to znači da je bio penal. Zadovoljan sam kako smo igrali, ali ne i rezultatom. Bilo je teško na onakvom terenu, shvatili smo to dan pre meča… – kazao je Van Dem Brom.

Povezana vest:  Figo: Pustite Ronalda da igra kako najbolje ume

Trener Zenita Lućano Spaleti istakao je da je zadovoljan i igrom I rezultatom.

-Zadovoljan sam i kako smo odigrali i rezultatom, iako smo propustili veliki broj šansi. Sada moramo da nastavimo sa pobedama, tim je u dobroj formi i igra sve bolje i bolje – istakao je Spaleti.

Ove dve ekipe ponovo će se sastati u Briselu za dve nedelje u četvrtom kolu Grupe C Lige šampiona.

Povezana vest:  Benites: Hamšik je inteligentniji od Džerarda