simo_krunic_par_jag

Krunić: Želimo povoljan rezultat protiv Zvezde

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da će njegova ekipa u subotu u Beogradu pružiti čvrst otpor Crvenoj zvezdi i pokušati da ostvari povoljan rezultat u utakmici 11. kola prvenstva Srbije.
-Za nas će to biti vrlo teška utakmica. Zvezda je jedna od naših najboljih ekipa, ali ćemo mi sigurno pokušati da odigramo što bolje u nastojanju da dođemo do povoljnog rezultata – izjavio je danas Krunić na redovnoj konferenciji za medije. 
-Utakmica sa Zvezdom je derbi, divna prilika za sve naše igrače da se dokažu, ali i za ekipu u celini da vidimo gde smo u ovom momentu – dodao je Krunić.
On je istakao da od svojih igrača traži „ono što je i do sada tražio“, da daju sve od sebe, makismalno se zalažu i ispolje profesionalan odnos prema igri, protivniku i publici „koje će na ovoj utakmici biti dosta“.
-Ponavljam, biće teško, ali ne predajemo se, to je sigurno – rekao je Krunić dodajući da će sastav Jagodine biti poznat pred samu utakmici zbog „određenih problema“. 
Prvotimac Aleksandar Živanović veruje da Jagodinu na Marakani „očekuje lepa utakmica i pune tribine“. 
-Zvezda ima mlade fudbalere, igra atraktivno i daje puno golova, ali svakako ima i mane. Ukoliko ih budemo iskoristili, ostvarićemo dobar rezultat. Idemo da se nadigravamo, igraćemo napadački i daćemo sve od sebe, pa ko bude bolji neka pobedi – rekao je Živanović. 
Novinarima je predstavljeno i novo pojačanje Jagodinaca, vezni igrač Luka Petričević, koji je potpisao trogodišnji ugovor i ima pravo igranja od januara iduće godine. Taj dvadesetogodišnjak prošao je sve mlađe selekcije podgoričke Budućnosti, a dve godine proveo je u redovima PAOK-a iz Soluna.
Prvenstvena utakmica između Crvene zvezde i Jagodine igra se na beogradskoj Marakani u subotu od 19 sati.

Povezana vest:  FSS donira sijalice za reflektore Radu i OFK-u