marko_nikolic_fk_rad_vs_indjija

Nikolić: Ne želimo da nas tapšu po ramenu, već rezultate

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić kazao je da u beogradskom superligašu ne žele da ih i dalje „tapšu po ramenu“ zbog dobrih igara, već žele da ostvaruju rezultate. 
-Moji igrači su već mnogo puta do sada pokazali da imaju kvalitet, ali rezultati su izostali u poslednje vreme. Za to nam je potrebno malo sreće, a i pobeda u derbiju sa Vojvodinom koja ima isti broj bodova kao mi (17) – rekao je Nikolić novinarima na stadionu Rada. 
„Građevinari“ će u nedelju u 13.00 igrati u Beogradu protiv Vojvodine utakmicu 11. kola Super lige Srbije. Nikolić je kazao da njegova ekipa posle tri uzastopna poraza u prvenstvu želi da izađe iz rezultatske krize. 
-Ne želimo više da nas tapšu po ramenu zbog dobre igre, već želimo rezultat. Vojvodina je dobar tim sa velikom tradicijom. Ova utakmica nam dolazi pri kraju teškog ciklusa i u njoj tražimo izlazak iz rezultatske krize, a ne igrače – kazao je Nikolić. 
On je dodao da mu je drago što će Rad posle mesec i po dana ponovo igrati na svom stadionu na Banjici. 
-Pobedom protiv Novog Pazara u Kupu prekinuli smo seriju od tri uzastopna poraza, ali želimo da posle mesec i po dana na svom terenu zabeležimo i prvenstvenu pobedu. Ovde je ambijent u kojem se najbolje osećamo – istakao je trener Rada. 
Nikolić je kazao da poštuje ekipu Vojvodine, ali da će njegovi igrači „pružiti zadnji atom snage da dođu do pobede“. 
-Rezultatska kriza je probudila neku novu energiju za pobedom kod mojih igrača. Moji igrači će pružiti zadnji atom snage da bi pobedili u ovom meču, a da li će to biti dovoljno – ne znamo – kazao je on. 
-Super liga nikada nije bila ujednačenija i to je dobro za srpski fudbal. Sada više ne može da se kaže da ekipe sa dna tabele ne mogu da pobede bolje plasirane timove – dodao je Nikolić. 
On je dodao da za Rad zbog žutih kartona u nedelju neće igrati Branislav Milošević, a zbog povrede Ognjen Gnjatić. Rad i Vojvodina posle 10 kola Super lige dele četvrto mesto sa po 17 bodova, s tim da „građevinari“ imaju bolju gol razliku.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Partizan izgubio od Slobode Sevojno