FUDBALSKA-LOPTA
Ilić: Očekuje nas težak posao protiv Partizana
Trener Radničkog iz Niša Aleksandar Ilić ocenio je da njegove fudbalere očekuje težak posao protiv Partizana u 11. kolu Super lige, pošto će protivnik utakmicu shvatiti ozbiljno posle eliminacije u Kupu.
-Očekuje nas veliki izazov, dolazi nam protivnik koji je možda i najteži u prvom delu sezone. Partizan je neplanirano poražen u Kupu i verujem da će utakmicu sa nama shvatiti mnogo ozbiljno – rekao je Ilić na konferenciji za medije.
Radnički je u 10. kolu prošlog vikenda ubedljivo izgubio od OFK Beograda sa 5:1, dok su crno-beli u sredu izgubili od čačanskog Borca sa 2:1 u osmini finala Kupa Srbije.
-O motivu ne treba govoriti, dobra igra i pozitivan rezultat bi nam značili. Radili smo na tome da popravimo igru I eliminišemo greške. Imamo težak raspored, treba da izvučemo što više bodova da bismo proleće sačekali bez problema – kazao je Ilić.
-Meč sa OFK Beogradom nikome nije prijao, rezultat govori jedno, a igra drugo. Vsioki rezultat nije bio srazmeran načinu igre koji smo pokazali – dodao je Ilić.
Utakmica između Radničkog i Partizana igraće se sutra u 13.30 na stadionu Čair u Nišu.
Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Partizan igra u Ivanjici, Zvezda dočekuje Spartak