Fudbalska reprezentacija Srbije u predstojećim prijateljskim utakmicama neće moći da računa na povređene Ljubomira Fejsu i Nemanju Gudelja, saopštio je danas selektor Slavoljub Muslin.

-To su, nažalost, tužne vesti. Neću zvati nove igrače, ima ih dovoljno. Nadam se samo da neće biti novih povreda – rekao je Muslin novinarima na okupljanju reprezentativaca u Staroj Pazovi.

Povezana vest:  Podolski pristao na dolazak u Arsenal?!

Fejsa je povredio oko i neće moći da trenira 15 dana, dok se Gudelj vratio povređen sa turneje sa svojim klubom Ajaksom u Kini.

-Pokušavao sam, da vidim da li može bar da trenira sa nama, ali mu je klub zabranio. Njegov izostanak nema veze sa poslednjim otkazom reprezentaciji, raspoložen je da igra, ali nadam se da će biti tu na sledećem okupljanju – kazao je Muslin.

Povezana vest:  Ferguson optužen zbog kritikovanja suđenja

Takođe, Nemanja Maksimović i Nemanja Matić biće u ekipi samo za prvu utakmicu protiv Kipra u Užicu. Maksimović ima obaveza u Astani, pošto tamošnje prvenstvo u toku, dok će Matić 26. maja otputovati na lečenje u Englesku.

-Matić neće moći da igra prve tri kvalifikacione utakmice, ali sam voleo da bude sa nama i da trenira. Bitno je da bude spreman kada bude bilo najpotrebnije – rekao je Muslin.

Povezana vest:  Iliev: Vraćamo se na put koji je u DNK Partizana

Reprezentacija Srbije je dobila pojačanje u stručnom štabu, pošto se Muslinovim saradnicima pridružio Goran Đorović.