Andre_Santos_Van_Persi 

Navijači Arsenala ljuti na Santosa
 
Navijači i bivši igrači Arsenala osudili su potez Andrea Santosa, koji je na poluvremenu derbi meča 10. kola Premijer lige protiv Mančester Junajteda razmenio dres sa Robinom van Persijem, prenose danas engleski mediji.
Fudbaleri imaju običaj da na kraju susreta zatraže dres protivničkog igrača, ali mnoge je začudio potez Brazilca, koji je to učinio na putu ka svlačionici posle prvih 45 minuta.
Domaćin je u tom trenutku vodio sa 1:0, a gol je postigao upravo Van Persi.
-Razmeniti dres na poluvremenu, to mora da je šala. Bolje da se skoncentrisao na utakmicu. Mislim da Santos nije za zadnju liniju, jer svaki put ispadne iz igre – rekao je bivši fudbaler Arsenala Rej Parlor.
Nesvakidašnji potez Santosa izazvao je na društvenim mrežama negativne rekacije navijača, koji su se zapitali „koliko neko može da bude patetičan, pa da na poluvremenu zameni dres“.
-Ako je Santos zaista zatražio i dobio Van Persijev dres, nikada više ne bi trebalo da igra za Arsenal – napisao je televizijski voditelj Morgan Pirs na tviteru.
Van Persi je letos prešao iz Arsenala u Junajted za 22 miliona funti i ovo mu je bio prvi put da igra protiv bivšeg kluba u kojem je proveo osam godina.
Povezana vest:  LIGA EVROPE, Rezultati 2. kola kvalifikacija