par_inter (4)

LIGA EVROPE

Stramačoni: Partizan nas je šetao po terenu

 

Trener Intera Andrea Stramačoni izjavio je posle pobede nad Partizanom u Ligi Evropa sa 3:1 da je beogradski klub „šetao po terenu“ njegove fudbalere, ali da su oni zasluženo postizali golove.

-Mislio sam da se potpuno drugačije ponašamo na utakmici, ali smo prvo poluvreme igrali manje agresivno. U drugom poluvremenu smo zasluženo postigli pogotke, iako nas je Partiazan šestao po terenu i odlično igrao – rekao je Stramačoni posle utakmice u Beogradu.

Povezana vest:  Del Neri novi trener Juventusa

Inter je trijumfom nad Partizanom došao do devete uzastopne pobede u svim takmičenjima, a u Ligi Evropa je obezbedio plasman u sledeću fazu.

-Planirali smo da u prvom poluvremenu igramo pažljivo, a u drugom da krenemo jače i pobedimo jer smo zbog toga došli. Niz pobeda nam daje snagu za nastavak sezone, čekaju nas izuzetno teške utakmice. Ovo je jedinstven trenutak, ali on ne treba da nas ponese, dovoljno je da napravimo dva pogrešna koraka da se sve to okrene – kazao je Stramačoni.

Povezana vest:  Sednica Izvršnog odbora FSS sutra u Staroj Pazovi

Dvostruki strelac za Inter u Beogradu bio je argentinski napadač Rodrigo Palasio, za koga je trener Intera istakao da je on trebao mnogo kasnije da uđe u igru protiv Partizana..

-Palasio je veoma važan igrač za nas, igrač posebnih karakteristika, napadač koji igra i u veznom redu i dobro koristi prilike za gol. Letos smo želeli da ga dovedemo po svaku cenu. On je ovu utakmicu igrao skoro 90 minuta, iako nije tako trebalo da bude – kazao je Stramačoni.

Povezana vest:  Kagava potpisao za Junajted, jedva čeka da počne da igra

Inter će u petom kolu dočekati u Milanu ruski Rubin iz Kazanja 22. novembra.