JANKOVIC_ZVEZDA-RADNICKI_NIS_18
Janković: Još uvek je sve u našim rukama
Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da priče o turbulencijama u klubu ne utiču na ekipu i istakao da je još uvek sve u rukama crveno-belih.
-Prezadovoljan sam kako ekipa radi i kako je pokazala želju da izađe iz ovog neprijatnog raspolođenja i negativne atmosfere koja je sastavni deo situacije. I dalje je se sve u našim rukama i ne razmišljamo o stvarima na koje ne mođemo da utičemo – rekao je Janković na konferenciji za novinare na Marakani.
Crveno-beli su prošle nedelje izgubili od Jagodine na svom terenu, a suđenje na tom meču izazvalo je dosta polemika, posle čega je Jankovićev tim uvećao zaostatak za liderom Partizanom.
-Mi smo sada na minus pet, ima da se odigra dve trećine prvenstva, svestan sam da kod mnogih postoji razočaranje, ali zaista verujem da ćemo biti bolji – poručio je Janković.
Zvezda je u drugom delu prošle sezone napravila kiks na Karaburmi, odigrala nerešeno, što je tada uticalo na ishod šampionske trke.
-Iza nas je duga nedelja u kojoj smo se konsolidovali nakon bolnog poraza od Jagodine. OFK Beograd po kvalitetu igrača zaslužuje bolji plasman na tabeli i verujem da će isplivati iz trenutne situacije, ali očekujem da to bude posle našeg meča – dodao je Janković.
Vezista crveno-belih Luka Milvojević rekao je da dobro poznaje ekipu OFK Beograda.
-Ima tu dosta dobrih igrača, većinu znam iz mlade reprezentacije, jedva čekamo da utakmica počne. Verujem da ćemo odigrati dobro, uzeti tri boda i započeti novi pobednički niz – kazao je on.
U timi Zvezde sigurno neće biti povređeni Aleksandar Pantić, dok je Janković rekao da ga raduje povratak treninzima Brazilca Kadua.
Iz Crvene zvezde su saopštili da su podržali inicijativu iz kabineta predsednika Srbije i Ministarstva rada da se na vidljiv način obeleži državni praznik 11. novembar, Dan prmirja u Prvom svetskom ratu.
Zbog toga crveno-beli će nositi bedževe sa slikom cveta Natalijina ramonda koji između ostalog raste i na Kajmakčalanu.
Utakmica 12 kola Superlige Srbije OFK Beograd – Crvene zvezda igra se u nedelju od 13 sati na Karaburmi.
Povezana vest:  Gvadalahara Čivas pobedio Mančester junajted