Nebojsa-Vignjevic-vojvodina 

Vignjević: Mislio sam da ćemo lakše osvojiti bodove
 
Trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević posle današnje pobede protiv Novog Pazara sa 1:0 rekao je da je mislio kako će njegov tim lakše osvojiti bodove, posebno zbog ranopg vođstva.
-Bilo je jako teško stići do ova tri boda. Posle ranog vođstva pomislio sam da će biti lakše, jer smo imali rezultat i držali igru. Međutim, postepeno smo počeli da gubimo konce šsto je Novi Pazar iskoristio i bio veoma opasan. U drugom poluvremenu dogovorili smo se da ne branimo rezultat nego da idemo po jošs jedan gol, ali se ponovilo nešto slično iz prvog dela. Opet smo na početku imali dve-tri šanse, a onda smo se neobjašnjivo povukli – rekao je Vignjević na konferenciji za medije.
Trener Pazaraca Dragoljub Bekvalac nije se pojavio na konferenciji za medije, pa je impresije iz tabora poraženog tima preneo njegov asistent Saša Milanović.
-Utakmica je mogla da bude i kvalitetnija, mislim da publika baš i nije videla mnogo toga. Vojvodina je zasluženo stigla do pobede, iako smo gol primili svojom greškom. Na početku meča nismo baš najbolje posložili karte, ali kako je meč odmicao to je bilo bolje. Bodove smo izgubili, ali smo dobili 16. godišnjeg Bihorca koji je dokaz kako se u našoj omladinskoj školi odlično radi – istakao je Milanović.
Vojvodina je u utakmici 12. kola Superlige Srbije savladala Novi Pazar sa 1:0 golom Aleksandra Kataija u 4. minutu.

 

Povezana vest:  FSS žali, naknadno odlučuje o žalbi