simo_krunic_par_jag

Krunić: Idemo da se nadigravamo sa Spartakom

 

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da njegova ekipa ide u Suboticu da se nadigrava sa Spartakom i da će igrači mogi da vide kolike su njihove trenutne mogućnosti.

-Ekipa Spartaka je posle prva četiri kola, u kojima je imala četiri poraza, zabeležila pet pobeda i tri remija. Idemo da igramo protiv ekipe koja je u dobroj seriji i koja dobro igra. Biće to teška utakmica, kao i svaka do sada – kazao je Krunić novinarima u Jagodini.

Povezana vest:  Parižani zaustavljeni u Sošou

On je istakao da nema probleme sa povređenim igračima.

-Idemo da se nadigravamo i da vidimo gde smo sada. Ne sumnjam da su igrači ozbiljno shvatili ovu utakmicu. Za nas će ovo biti derbi, bez obzira što igraju Crvena zvezda i Partizan. Posle ove utakmice će tačno da se vidi gde smo trenutno – ocenio je Krunić.

Povezana vest:  Runi doneo trijumf Junajtedu, VBA savladao Sautempton

Trećeplasirana Jagodina i petoplasirani Spartak sastaće se u subotu u 13.00 u Subotici.

Fudbaler gostujućeg tima Josip Projić kazao je da će igrači pružiti maksimum, kako bi se iskupili za poraz u prošlom kolu od tada poslednjeplasiranog Smedereva sa 1:0.

-Daćemo svoj maksimum u subotu i probaćemo da izvučemo što bolji rezultat za nas. U prošlom kolu smo imali šokantan poraz tako da ćemo dati sve od sebe da ispravimo to u ovom kolu – kazao je Projić.

Povezana vest:  Zoran Njeguš novi trener Novog Pazara