igra (2)

Milijaš: Bog mi je vratio za nepriznati gol u kupu
 
Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je nakon postignutog gola i pobede u večitom derbiju protiv Partizana da mu je „bog vratio za nepriznati pogodak pre četiri godine u polufinalu kupa“.
Crveno-beli su večeras slavili u 143. večutom derbiju rezultatom 3:2, a Milijaš je postigao odlučujući pogodak za domaćina na „Marakani“.
-Nisam u karijeri postigao mnogo golova udarcem glavom. Ovaj mi je sigurno najdraži od svih i mislim da mi je Bog vratio za nepriznati pogodak pre četiri godine u polufinalu nacionalnog kupa protiv Partizana. Nadam se da će mi vratiti i za titulu – izjavio je Milijaš, navodeći da je poslednji put zatresao mrežu udarcem glavom davno na meču protiv OFK Beograda.
Kapiten Crvene zvezde čestitao je Partizanu na prikazanoj igri, ocenivši da je pobeda njegovog tima ipak potpuno zaslužena.
-Presudila je igra u drugom delu susreta, kada smo napravili preokret. Ovo je veoma važna pobeda, ponovo smo na minus pet, ponovo u trci za titulu. Moramo da ostanemo staloženi i već sutra se okrećemo četvrtfinalnoj utakmici državnog kupa protiv OFK Beograda – naglasio je Milijaš.
Večiti derbi na „Marakani“ došao je „iz dvojke u jedinicu“, što je iznenadilo kladioce, a među prisutnim navijačima priča se da je to prvi put u susretima dva najpopularnija srpska kluba.
-To je dobro za kladioce, jer je velika kvota. Međutim, da sam ja mogao da biram igrao bih iz jedan u jedan – rekao je Milijaš.
PHOTO: ATAIMAGES  

 

Povezana vest:  Bajer ponovo na prvom mestu Bundeslige