ashley_cole_celzi

Gaf na twitteru potvrdio Kolov transfer u PSŽ
 
Transfer levog beka Čelsija Ešlija Kola (31) u PSŽ na kraju sezone već se duže vreme spominje po engleskim medijima, a sinoć je dobio potvrdu i iz redova pariškog kluba.
Naime, PSŽ je očigledno zabunom na svom twitter nalogu pustio informaciju kako će Kol na leto postati stanovnik Parka prinčeva.
-Engleski levi bek Ešli Kol će na leto postati novi igrač crveno-plavih – stajalo je u tvitu, koji iako je ubrzo uklonjen, nije prošao nezapaženo.
Kolu aktueni ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone, a u klubu mu nisu voljni da ponude željeno višegodišnje produženje.
Poput Franka Lamparda, tako će Kol na kraju sezone napustiti Stamford Bridž, a vest je potvrdio i novi privremeni menadžer kluba Rafa Benitez svojom izjavom:
-Mislim da će obojica uskoro napustiti klub. Nemam sve informacije, a nije ni pošteno reći mi da ću ovde biti samo sedam meseci, a istovremeno očekivati od mene da utičem na ono što će se događati u klubu za dve ili tri godine. Ali, u ovom trenutku, mislim da je situacija takva da će Lampard i Kol otići.
Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Alveš: Mesiju nedostaje podrška u reprezentaciji Argentine