aleksandar_jankovic_press

Janković: Čekali smo svoju šansu
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je posle pobede u Užicu protiv Slobode od 2:1 da je njegov tim čekao šansu i na kraju uspeo da iskoristi lošu završnicu protivnika.
-Očekivali smo tešku utamicu, jer smo znali da je Sloboda kompaktna ekipa i da posebno dobro igra na svom terenu. Nismo bili na zavidnom energetskom nivou i zbog toga nismo smeli da napadnemo svom žestinom od prvog minuta. Čekali smo svoju šansu. Drago mi je da su igrači pokazali karakter. Znali smo da Sloboda loše igra u završnici i to smo iskoristili – rekao je Janković.
On je dodao da su crvrno-beli imali i dosta sreće, jer su na gostujućem terenu uspeli da preokrenu rezultat.
Janković je istakao da suđenje nije bilo tendenciozno, iako su fudbaleri i stručni štab Užičana oštro protestvovali po završetku utakmice.
-Ako neko zna šta je nepravda, to sam ja. Sudili su nam penal na 20 metara, poništili gol u Kupu 2008. godine. Ja danas nisam video tendenciju – kazao je Janković.
Njegov kolega na klupi Slobode Ljubiša Stamenković čestitao je protivniku, iako smatra da je njegov tim trebalo da pobedi sa dva – tri gola razlike.
-Navijači obe ekipe napravili su fenomenalan fudbalski ambijent. Sloboda je bila bolja, trebalo je da pobedi sa dva ili tri gola razlike. Kad je protivniku bilo najteže Delije su ih bodrile i nemam zamerke na njih uopšte, ali neki drugi faktori su uništili fenomenalnu atmosferu na stadionu – rekao je Stamenković.
Povezana vest:  Fudbaleri Partizana ubedljivo završili šampionsku sezonu