bekvalac

Bekvalac: Od meča sa Hajdukom zavisi ocena polusezone

 

Trener fudbalera Novog Pazara Dragoljub Bekvalac izjavio je danas da će od ishoda subotnje utakmice sa gostujućim Hajdukom, u 15. kola Super lige Srbije, zavisiti i sveukupna ocena polusezone za njegov tim.

-Posle dobrog starta bio bih nezadovoljan da mi je neko ponudio 18 osvojenih bodova u jesenjem delu prvenstva, ali dešavale su se razne stvari i ovaj duel nam donosi rezultatski uspešnu ili neuspešnu polusezonu – rekao je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu.

Povezana vest:  Remi u Novom Sadu, bez golova u Ivanjici i Užicu

Novopazarci su bez trijumfa u poslednjih osam zvaničnih susreta I zauzimaju 10. mesto na superligaškoj tabeli sa 15 bodova, dok je Hajduk pretposlednji sa pet bodova manje.

-Kuljani igraju bolje nego što pokazuje tabela, a posebno na strani su u nekim mečevima bili bolji od krajnjeg rezultata. Nadam se da će se posle žestokih i agresivnih 90 minuta završiti naša neuspešna serija – kazao je Bekvalac.

Povezana vest:  Gomez: Nisam lud da se poredim sa Mesijem

Trener Pazaraca moći će da računa na sve kandidate za najbolji sastav tima, osim povređenog štopera Ahmeda Mujdragića. Bekvalac je izbegao da odgovori na novinarsko pitanje da li će predvoditi novopazarskog superligaša i u prolećnom delu prvenstva.

-Igramo veoma bitnu utakmicu, pa bih svu energiju usmerio samo ka Hajduku. Izvinjavam se, ali svi razmišljamo samo o predstojećem duelu sa timom iz Kule – rekao je Bekvalac.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati 31. kola i tabela

Utakmica između Novog Pazara i Hajduka u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone igraće se u subotu u 13.00, na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.