nebojsa_vignjevic_trener_hajduk_1

Vignjević: Imamo kvalitet da iskoristimo Zvezdine mane

 

Trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je danas da njegova ekipa zna slabosti u igri Crvene zvezde i da ima kvalitet da ih iskoristi. Zvezda i Vojvodina sastaće se sutra u 19.00 u Beogradu u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva Srbije.

-Bitno je da Beograđanima ne dopustimo da se približe našem golu, jer imaju igrace poput Ognjena Mudrinskog, Luke Milivojevića i Nenada Milijaša koji šutevima mogu da reše utakmicu. Uvideli smo i neke slabosti u igri našeg sutrašnjeg domaćina i ubeđen sam da imamo kvalitet da ih iskoristimo – rekao je Vignjević.

Povezana vest:  Francuska prva i druga liga prete štrajkom zbog poreza

Vignjević je kazao da Zvezda nije blistala tokom jesenjeg dela polusezone, ali da je to tim koji najmanju grešku rivala ume da kazni jednim potezom.

-Zvezda nije blistala tokom jeseni, ali je reč o timu koji svaku grešku rivala ume da kazni. Moraćemo da budemo strpljivi i ne smemo sebi da dozvolimo da promašujemo šanse koje budemo stvorili – kazao je Vignjević.

Povezana vest:  Kosovo igra van Mitrovice, UEFA neće sukobe Srba i Albanaca

On je ocenio da će se u sutrašnjoj utakmici najveća borba voditi na sredini terena, kao i da će Vojvodina na tom delu terena pokušati da nametne svoj stil igre.

-Ključ će predstavljati bitka na sredini terena, gde ćemo morati da budemo veoma agresivni, kako bismo na vreme prekidali Zvezdine akcije i nametnuli naš stil igre. Možemo dosta toga i verujem da će ambijent na stadionu uticati na to da motiv naših igrača bude veliki – kazao je on.

Povezana vest:  Manćini: Nedostajaće mi Baloteli