franck_ribery

Riberi: Sigurno osvajamo titulu u Bundes ligi

 

Fudbaler minhenskog Bajerna Frank Riberi rekao je nemačkim novinarima da će njegov klub ove sezone sigurno osvojiti titulu državnog oprvaka.

-Uopšte ne sumnjam, sto posto sam siguran da ćemo osvojiti titulu – izjavio je francuski reprezentativac dnevniku „Bild“.

Riberi je naveo da je razočaranje iz prosle sezone teško palo igračima Bajerna, ali i da ih je motivisalo da igraju bolje. On je podsetio da su Bavarci imali čak osam bodova prednosti nad Borusijom, međutim, rival iz Dortmunda ih prestigao i na kraju trijumfalno završio takmičenje.

Povezana vest:  Breno zvanično optužen za podmetanje požara

-Tada smo platili ceh kiksevima protiv manjih klubova. Slične greške ovog puta ne možemo sebi da dozvolimo, a ja sam uveren da smo izvukli pouke. Svi smo željni titule i to je naš najvažniji cilj. Videćemo, takođe, dokle možemo da doguramo u Ligi šampiona – rekao je Riberi.

Bajern, koji sutra u velikom derbiju dočekuje Borusiju Dortmund, vodi na tabeli Bundes lige sa 10 bodova prednosti nad drugoplasiranim Bajerom iz Leverkuzena, a 11 nad aktuelnim šampionom.

Povezana vest:  Nigerijska policija se nada da će vratiti Oboda živog