vermezovic_press
Vermezović: Meč sa Rubinom je kao šlag na torti
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da utakmicu protiv Rubina posmatra kao šlag na torti i da će njegovi igrači učiniti sve da na odmor odu u dobrom raspoloženju.
-Dolazi nam u goste velika ekipa koja igra dobar fudbal. Osigurali su prvo mesto na tabeli, a koliko ozbiljno shvataju ovaj meč govori podatak da su u ponedeljak doputovali u Srbiju. Ne znam u kakvom sastavu će oni nastupiti, ali mi se spremamo kao da je prvi meč u grupi i želimo da na odmor odemo u dobrom raspoloženju – rekao je Vermezović na konferenciji za medije.
On je čestitao igračima što su na pravi način „izgurali“ jesenji deo sezone.
-Doterali smo „cara do duvara“, igrači su imali izuzetan ritam, odigrali 29 zvaničnih utakmica za ova četiri meseca, preumorni su i jedva čekaju sutrašnji meč. Mislim da im neće biti potrebna posebna stimulacija, jer protivnik dolazi iz jake lige – naglasio je Vermezović.
Trener crno-belih demantovao je informacije da su igrači uoči jučerašnjeg treninga štrajkovali.
-Nisam čekao ekipu pola sata kako su neki preneli, već sam bio na sastanku sa igračima u svlačionici. Sastanak je ranije bio dogovoren i normalna je stvar da direktor poseti ekipu pred ovako važnu utakmicu. Sastanak se odužio pošto su igrači imali svoje predloge, a posle toga su izašli na teren i normalno odradili trening – istakao je on.
Vermezović je ponovio da je odluku o svojoj budućnosti u klubu doneo još pre 20 dana i da će je saopštiti do kraja godine..
Na pitanje da li je Partizan mogao da ostvari bolji učinak u Ligi Evrope trener crno-belih je rekao.
-Možda smo mogli više, ali za to nam je bila potrebna sreća i veći broj iskorišćenih šansi. Evropa ne trpi neefikasnost, već dve-tri prilike moraju da se iskoriste. Da smo u tome uspeli bilo bi drugačije – konstatovao je Vermezović.
Protiv Rubina U timu neće biti povređeni Nikola Ninković, a pod znakom pitanja je Marko Šćepović, koji se jutros požalio na povredu.
Utakmica poslednjeg kola H grupe Lige Evrope između Partizana i Rubina igra se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Zagorčić: Nisam iznenađen smenom, odgovornost je samo na meni