Nani_mancester_junajtedNani potpisao novi ugovor sa Mančester junajtedom

 

Portugalski fudbaler Nani potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom i tom engleskom klubu se na vernost obavezao do juna 2014.

-Nani je talenat u usponu, neverovatno je napredovao od dolaska u klub. Presrećni smo što je potpisao novi ugovor i siguran sam da će u Mančester junajtedu imati dugu i uspešnu budućnost – kazao je danas trener Mančester junajteda Aleks Ferguson.

Povezana vest:  Nemac Volfgang Sidka vodiće fudbalsku selekciju Iraka

Nani je u Junajted došao 2007. godine iz Sportinga iz Lisabona, ali je na početku imao velikih problema da se uklopi u tim. U međuvremenu je, ipak, postao važan član ekipe.

-Igram sa nekima od najboljih fudbalera sveta i radujem se osvajanju novih trofeja sa ovim timom – istakao je 23-godišnji Nani, koji je sa Mančester junajtedom osvojio dve titule prvaka Engleske i Ligu šampiona.

Povezana vest:  Zubizareta ostaje u Barseloni do 2016.

Mančester je na dobrom putu da ove sezone i uveća riznicu trofeja, pošto je prvi na tabeli Premijer lige sa bodom prednosti nad drugoplasiranim Čelsijem, dok je u Ligi šampiona stigao do četvrtfinala u kome će mu protivnik biti Bajern iz Minhena.