Steven_GerrardDžerard: Mogu da budem bolji

 

Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je danas da nije potpuno zadovoljan svojom formom i igrom ove sezone.

Liverpul ove sezone nije ostvario zapaženije rezultate, ekipa je eliminisana u prvoj fazi takmičenja u Ligi šampiona, a u Premijer ligi zauzima šesto mesto i boriće se za osvajanje četvrtog, kako bi i sledeće sezone igrala u najelitnijem evropskom takmičenju.

Povezana vest:  Čičarito: Anćeloti kao Ferguson, daje slobodu u igri

-Mislim da mogu da budem bolji. Nisam potpuno zadovoljan pošto tokom sezone nisam dostigao nivo forme kakav sam želeo. Ali, nisam zabrinut imam samopouzdanja i sve može da se preokrene. Igrao sam dobro ove sezone, ali na nekim utakmicama sam mogao da budem mnogo bolji – rekao je Džerard britanskim medijima.

Povezana vest:  Paunović: Rivali kvalitetni, ali verujemo u sebe

-Veoma sam samokritičan. Znam koliko mogu i u predstojećim utakmicama me čekaju veliki izazovi. Želim da dovedem Liverpul do četvrtog mesta na tabeli, pokušaćemo da dođemo do finala Lige Evropa i želim da odem na Svetsko prvenstvo – dodao je kapiten „crvenih“.

Džerard je rekao da reprezentacija Engleske mora još mnogo da uči i radi ako želi da ostvari dobar rezultat u Južnoj Africi.

Povezana vest:  Adidas:Neprijatno smo iznenađeni kritikama lopte!

-U dobroj smo poziciji – pobeđujemo i ekipa je puna samopouzdanja, ali moramo još da učimo i da unapredimo igru ako želimo da odemo do kraja. Takođe, morate da imate i sreće, jer bi mnoge stvari mogle da zavise od povreda igrača – rekao je Džerard.