Napredak  66 godina postojanja
Napredak obeležio 66 godina postojanja i klupsku slavu
 
Fudbalski klub Napredak, lider šampionata u Prvoj ligi Srbije, obeležio je danas 66 godina postojanja i klupsku slavu Svetog Alimpija Stolpnika.
 Predsednik kluba Goran Karić rekao je da ovo najuspešnija polusezona u istoriji Napretka i naglasio da je cilj Kruševljana plasman u Superligu.
 On je dodao da klub sa 66. godišnjom tradicijom zahvalnost za današnje uspehe i one koje tek predstoje duguje generacijama koje su ga stvarale, izdvojivši posebno nekadašnjeg gradonačelnika u čijem je mandatu napravljen stadion u Kruševcu.
 -Jedan od onih kojima dugujemo zahvalnost je svakako nekadašnji gradonačelnik Kruševca Radomir Mićić Miče, koji je stadion na kome danas nižemo uspehe izgradio za samo 78 dana – rekao je Karić.
 U njegovu čast, Napredak će na stadionu Mladost sagraditi njegovu bistu, naglasio je Karić.
 Tokom svečanosti, tradicionalno je presečen slavski kolač, a ovogodišnji kolačar Žarko Anđelković predao je kolačarstvo za narednu godinu predsedniku kluba Goranu Kariću.
 Ovom prilikom, gosti su mogli da uživaju i u golovima iz nedavno završene polusezone u kojoj je Napredak bio jesenji prvak.
 
Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Grupa C: Mančester junajted i Valensija u osmini finala