sasa_stamenkovic_fk_cz2Stamenković očekuje punu Marakanu

 

Uoči derbija 21. kola i duela sa Vojvodinom na Marakani, našeg golmana Sašu Stamenkovića na zavarava loša prolećna serija rivala i njihov plasman na tabeli.

– Znamo da je Vojvodina kvalitetna i da zaslužuje da bude druga ili treća u prvenstvu, kao i da je zaslužila remi u prošlom kolu. Mi, kao i pred svaku utakmicu ove sezone, ne želimo da pretimo, ali na našem terenu jednostavno moramo da pokažmo onu igru koja se od nas i očekuje. Mislim da će bodovi ostati na Marakani i da Zvezda u ovom meču neće imati nikakvih problema – optimista je Stamenković.

Povezana vest:  Favr u Menhengladbahu do 2015. godine

Čuvar mreže crveno-belih svestan je da će put do pobede biti lakši ukoliko njegovi saigrači uspešno zaustave prvog strelca Super lige, Dragana Mrđu.

– Najveća opasnost svakako preti od Mrđe. Mada, Vojvodina ima još dosta dobrih pojedinaca.  Mi ćemo biti koncentrisani na našu igru, a publika će biti naš 12 igrač. Verujem da će doći u najvećem broju do sada. Zaista, očekujem punu Marakanu i pesmu Delija koja „nosi“ – kaže Stamenković i dodaje da uživa u ritmu „subota-sreda“ – Ovo je najlepše za fudbalere. Jeste napor, ali je najslađe, pogotovo ako pobeđujemo.

Povezana vest:  Marković pauzira mesec i po, pregledi obavljeni u Londonu