Gareth_Barry_Manchester_City

Siti do pobede u sudiskoj nadoknadi vremena, trijumf VBA
 
Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas Reding sa 1:0 u sudijskoj nadoknadi vremena, dok je Evertona u gostima trijumfovao nad Vest Hemom sa 2:1, a Vest Bromvič Albion je bio bolji od Noriča sa 2:1 u utakmicama 18. kola engleske Premijer Lige.
Sanderlend je slavio protiv Sautemptona sa 1:0, dok je Njukasl na svom terenu bio bolji od Kvinš Park Rendžersa sa 1:0, a na meču između Totenhema i Stouka nije bilo golova.
Siti je na svom terenu u 92. minutu golom Gereta Berija uspeo da dođe do veoma bitne pobede i tako, makar do sutra smanji prednost gradskog mrivala na tri boda.
Everton je u gostima posle preoketa trijumfovao protiv Vest Hema, a domaći tim je do prednosti došao u 14. minutu nakon gola Karltona Kola.
Izjednačujući pogodak postigao je Viktor Aničebe u 64. minutu, dok je konačan rezultat postavio Stiven Pienar u 73.
Vest Hem je od 67. minuta igrao sa igračem manje, pošto je Kol dobio direktan crveni karton, dok je u 91. Everton ostao sa igračem manje nakon isključenja Darona Gibsona.
Sanderlend je u derbiju začelja uspeo da trijumfuje nad Sautepmtonom, a jedini gol na utakmici postigao je Stiven Flečer u 42. minutu.
VBA je nakon četiri utakmice bez pobede na svom terenu bio bolji od Noriča.
Gosti su do vođstva došli u 23. minutu, a strelac je bio Robert Snodrgas.
VBA je u završnici prvog poluvremena uspeo da dođe do izjednačenja, Zoltan Gera je u 43. minutu zatresao mrežu Noriča.
Konačan rezultat postavio je Romelu Lukaku u 82. minutu na asistenciju Gorana Popova.
Njukasl je nakon dva uzastopna poraza bio bolji na svom terenu od KPR, a jedini gol na utakmici postigao je Šola Ameobi u 81. minutu.
Ranije danas Arsenal je kao gost sa 1:0 pobedio Vigan, a kasnije večeras Liverpul dočekuje Fulam.
Povezana vest:  Odo u Milanu do 2012. godine