tomislav_karadzic_fss_pazova

Karadžić: Mihajlović da produži ugovor

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je danas da nacionalni tim neće odustati od zacrtanog puta i najavio da želi produžetak saradnje sa selektorom Sinišom Mihajlovićem.
-Nikakav pritisak nas neće poremetiti, čak iako se ne kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo u Brazilu. Nećemo odustati od našeg puta i selektor ima našu bezrezervnu podršku. Mislim da bi trebalo da ga ubedimo da potpiše ugovor na još dve godine – rekao je Karadžić na ceremoniji proglašenja najboljeg igrača i trenera u beogradaskom hotelu Metropol.
On je naveo da je činjenica da je seniorski nacionalni tim imao neke loše rezultata u 2012, ali da to ne umanjuje njegov potencijal.
-Bez obzira na određene poraze, videli smo da u ekipi imamo velike talente, radi se o mladom timu koji je naslonjen na Baneta Ivanovića i Aleksandra Kolarova i to nam daje za pravo da u narednih sedam – osam godina ne brinemo o budućnosti srpskog fudbala – dodao je Karadžić.
Reprezentacija Srbija u kvalifikacijama za SP u Brazilu 2014. godine trenutno zauzima treće mesto sa četiri osvojena boda, šest manje od prvoplasirane Belgije i Hrvatske.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Fudbaleri nezadovoljni loptama na SP