Exit2

EXIT 2013

Rasprodate ulaznice za Exit po promotivnoj ceni

Svih pet hiljada ulaznica za festival Exit 2013 po prvoj promotivnoj ceni od 4.990 dinara rasprodate su a od danas su u prodaji karte po novoj ceni od 5.990 dinara kao i za studente i srednješkolce po ceni od 5 490 dinara, saopštio je Egzit. 
Promotivne ulaznice po ceni od 4.990 dinara puštene su u prodaju 21. decembra i rasprodate su za samo nekoliko sati. Od danas na svim prodajnim mestima u Novom Sadu ili onlajn kupovinom, dostupne su petodnevne ulaznice sa 50 odsto popusta, po ceni 5.990 dinara. 
Redovna cena pred festival iznosiće 11 990 dinara a studentima i srednjoškolcima kao i prethodnih godina obezbeđen je poseban popust od 55 odsto u odnosu na tu cenu. Paket ulaznica za 5 dana festivala studenti i srednješkolci moći će da kupe po ceni od 5.490 dinara. Njihove ulaznice i ove godine biće personalizovane i svaki kupac ima pravo na kupovinu jedne ulaznice.
Novo festivalsko izdanje EXIT 2013 biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, od 10. do 14. jula. Kako je najvljeno, zadržaće ono što je publika volela na EXITu, najbolje koncerte najvećih svetskih izvođača, ali će ponuditi i nove sadržaje.
Novina je „nulti“ dan EXITa na tvrđavi i u gradskom jezgru Novog Sada.

Povezana vest:  ALEKSANDRA KOVAČ OBJAVILA MUZIKU IZ PREDSTAVE "JACKIE AND MARILYN"