Dragan-Dzajic-3

Džajić: Želim Zvezdu koja je prvak Srbije i igra u Evropi

Novi predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je danas da je njegov cilj formiranje tima sa karakterom, koji će u skoroj budućnosti biti šampion Srbije i redovno igrati na evropskoj sceni.
-Zvezda u ovom trenutku nema finansijskih sredstava da napravi tim kakav bih želeo ili da dovede igrača kojeg ja želim. Međutim, učiniću sve da zajedno sa sportskim sektorom napravimo tim sa autoritetom, tim koji će ulivati poverenje navijačima koji dođu na Marakanu. To je Zvezda kakvu želim, Zvezda koja dugo nije viđena – rekao je Džajić novinarima na stadionu Crvene zvezde.
On je dodao da crveno-beli uprkos minusu od šest bodova u odnosu na Partizan neće odustati od borbe za titulu.
-To bi bilo dobro, prvenstveno zbog navijača, njima bi to najviše značilo – priznao je Džajić.
Legendarni fudbaler dodao je kako je u fudbalu neophodno svakodnevno dokazivanje i da će u narednom periodu shvatiti koliko je izgubio ili možda dobio zbog pauze od osam godina koju je imao.
-Bio sam 42 godine non-stop na stadionima, a potom sam napravio pauzu. Videćemo koliko me je to izmenilo. Ne poznajem baš najbolje igrače sa naših prostora jer sam u poslednje veme gledao samo utakmice u Beogradu i sad mi je veoma važno da napravim tim sa ljudima u koje verujem – poručio je Džajić.
Džajić je prošle nedelje po drugi put u karijeri izabran za predsednika Crvene zvezde, a prethodno je tu funkciju obavljao od 1998. do 2004. godine. Gotovo celu igračku karijeru proveo je u Crvenoj zvezdi, a bio je i sportski direktor u periodu kada je Zvezda postala šampion Evrope i sveta.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Luković se vraća u tim posle isključenja protiv Gane