Pozivnica_humanitarna_revija_preview-01

Poznati srpski kreatori za Prihvatilište

 

Modna agencija FABRIKA, bilicki-kreator Vladimir Stojanović, kreatorka Dragana Ognjenović –  D.O. i kreatorka Verica Rakočević – VR sa zadovoljstvom pozivaju na humanitarnu modnu reviju za Prihvatilište za decu,  ustanovu koja zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice.

Revija će se od održati u sredu 26.12.2012 u hotelu Zira (velika sala) Ruzveltova35 sa početkom u 20:30

Povezana vest:  Lego dan za najmlađe

Pored prostora, deca oskudevaju u hrani i brojnim proizvodima, pa vas molimo da uz pozivnicu ponesete i nešto što će ih obradovati kao poklon za Novu godinu i Božić (igračka, čokolada, komad garderobe).

Deca u Prihvatilištu trenutno  se nalaze u neodgovarajućem prostoru, površine 250 m2, sa kapacitetom od samo 16 kreveta, u okviru Zavoda za vaspitanje dece i omladine u Beogradu.

Povezana vest:  “ŽUĆA I NJEGOVE ŽABE” U DELTA CITYJU

Uprkos postojanju 16 kreveta, broj dece često prevazilazi 25 kada su prinuđeni da spavaju na pomoćnim dušecima u hodniku i boravku. Povećanje kapaciteta na 30 kreveta rešilo bi ovaj ozbiljan problem.

Pored prostora, deca oskudevaju u hrani i brojnim proizvodima, a najneophodnije im je:

1. Sredstva za ličnu higijenu,sredstva za čišćenje i dezinfekciju prostora, patike i cipele , zimske jakne , hrana , jastuci za spavanje,pidžame , lekovi: sirupi za iskašljavanje, lekovi za skidanje temperature, Brufen, Febricet, Panadon, Andol, vitamin C

Povezana vest:  Pernod Ricard podržava "Bitku za porodilišta", trka za porodilište u Jagodini

 Ukoliko uplatite donaciju, stičete pravo na pozivnice za ovaj veliki modni događaj.

DINARSKI RAČUN:

Primalac: Zavod za vaspitanje dece i omladine, Pobedi za decu Prihvatilišta, Bulevar oslobođenja 219, 11000 Beograd
Svrha uplate: Uplata za projekatPobedi za decu Prihvatilišta br. 08-979“
Broj računa: 840-1421761-32