Fernando_Torres_liverpoolTores: Ostajem u Liverpulu

 

Španski fudbaler Fernando Tores rekao je da namerava da ostane u Liverpulu, posle nedavnih nagađanja da bi mogao da napusti klub.

-Moje mesto je ovde u Liverpulu i u Engleskoj – naveo je Tores na svom sajtu pošto su španski mediji nagađali da bi mogao da ode ako njegov klub ne dovede ozbiljna pojačanja na leto.

Toresu su ostale još tri godine ugovora. On je priznao da „crveni“ moraju da pojačaju svoj tim da bi ostali u konkurenciji evroligaških timova.

Povezana vest:  Del Boske: Učio sam od Miljanića i Boškova

Liverpul je trenutno šesti na tabeli Premijer lige, sa četiri boda manje od Totenhema, ali Tores je rekao da veruje da klub može da dođe do četvrtog mesta, koje vodi u Ligu šampiona.

-Trebaju nam još četvorica vrhunskih igrača da bismo bili zaista konkurentni. Igrači koji su bolji od nas trenutno ovde i čiji bi dolazak naterao ostatak ekipe da malo vrednije radi – napisao je Tores.

Povezana vest:  Runi: Van Gal će nas vratiti na vrh Premijer lige

Španski centarfor napunio je 26 godina prošle nedelje. On je kazao da su mu ciljevi za sledeću sezonu napad na Premijer ligu i Ligu šampiona ili Ligu Evropa.

Kao hitnije ciljeve naveo je da njegov tim mora da se koncentriše na pobeđivanje Benfike u četvrtfinalu Lige Evropa. Liverpul je 2001. godine pobedio u drugom najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Povezana vest:  Kapiten reprezentacije Gruzije prešao u Rems

Ekipa 1. aprila putuje u Lisabon na prvi meč četvrtfinala. Benfika je do sada pobedila Hertu, Olimpik Marselj i Everton.

-Moramo da pobedimo Benfiku, tim bogate tradicije. Biće to jako težak duel, pošto imaju sjajan tim, sa sjajnim igračima – naveo je Tores.