cz_rad_(2)
Maksimović igrao za Zvezdu kao član Apolona
 
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da odbrambeni igrač Nikola Maksimović od septembra prošle godine zvanično nije član tog kluba, već kiparskog Apolona.
-Upravni odbor je informisan o nasleđenom, potpisanom ugovoru između FK Crvena zvezda i FK Apolon po kojem je Nikola Maksimović igrač kluba sa Kipra, od 17. septembra 2012. godine. Upravni odbor je naložio nadležnim službama da po ugovoru postupe – navodi se u saopštenju kluba.
 Maksimović je u prvom delu sezone odigrao 17 utakmica i postigao jedan gol, a prošle godine prodat je izraelskom menadžeru Piniju Zahaviju kako bi crveno-beli obezbedili novac za licencu za takmičenje u Evropi.
 Članovi UO Zvezde su na današnjem sastanku verifikovali sve postojeće sporazume u vezi sa reprogramima obaveza kluba, kao i sporazume u vezi sa otpustima dugovanja koje su neki poverioci izvršili.
 UO Crvene zvezde prihvatio je i predloge sporazuma sa Borcem iz Čačka, subotičkim Spartakom i Slobodom iz Užica i doneo odluku da klub ne može da ima više od 20 službenih mobilnih telefona.
Povezana vest:  Vejn Runi: Sada osećam veliko olakšanje