darko_lazovic_cz
Lazović: Imamo kvalitet da stignemo i prestignemo komšije
 
Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Darko Lazović rekao je danas, po dolasku u Antaliju na prvu fazu zimskih priprema, da prednost Partizana od šest bodova nije nedostižna i da crveno-beli imaju kvalitet za osvajanje šampionske titule.
 -Očekujem da se u Antaliji dobro spremimo i ispravimo nedostatke u igri koje smo imali u prethodnim utakmicama. Šta je bilo, bilo je, ne treba da se osvrćemo unazad, već da gledamo samo napred, odnosno da u nastavak šampionske trke uđemo motivisani i pozitivni. Razlika nije nedostižna i imamo, uveren sam potreban kvalitet da je dostignemo i prestignemo – rekao je Lazović za zvanični sajt crveno-belih.
 On je izrazio zadovoljstvo što navijači imaju mnogo poverenja u njega i obećao da će u prolećnom delu sezone biti mnogo bolji nego jesenas.
 -Drago mi je što navijači veruju u mene. Nisam zadovoljan kako sam igrao jesenas, mislim da mogu mnogo bolje. Tokom priprema imaćemo priliku da se dobro uigramo kroz veliki broj kontrolnih meča – poručio je Lazović.
 Optimistički raspoložen po dolasku u Antaliju bio je i levi bek Filip Mladenović, koji je naglasio da se titula osvaja na tzv. malim utakmicama.
 -Pokazali smo da velike utakmice za nas nisu problem, ali moramo da budemo maskimalno skoncentrisani na uslovno slabije rivale, jer se u duelima sa njima osvajaju titule. Jesenas smo svi bili u lošoj formi, i pojedinačno i kao ekipa možemo mnogo bolje – poručio je Mladenović.
 Crveno-beli će tokom prve faze priprema ostati u Antaliji do 28. januara.
 
Povezana vest:  Četvrti poraz Šalkea