slavenko_kuzeljevic_radnicki_1

Kuzeljević: Situacija malo bolja nego na početku priprema

Trener Novog Pazara Slavenko Kuzeljević rekao je danas da je trenutni sastav tog superligaša daleko od željenog, ali da je situacija bolja nego na početku priprema za nastavak sezone. 
-Situacija se malo popravila, pre svega kada su u pitanju dolasci, pa polako sklapamo kockice. Došla su trojica fudbalera, a nekoliko igrača je na probi – rekao je Kuzeljević radiju Sto plus. 
Novopazarce je danas pojačao doskorašnji napadač kulskog Hajduka Mladen Popović, koji je ranije povremeno nastupao i za OFK Beograd. Popović (24) je tokom jeseni odigrao sedam utakmica za Hajduk i nije postigao gol. 
Pre njega, redove novopazarskog superligaša pojačao je štoper trebinjskog Leotara Aleksandar Vasiljević (30), dok se u klub vratio Miloš Marković (26) iz Mladosti iz Lučana.

Povezana vest:  Tošić i Tomović: Čekaju nas teški mečevi

-Očekujem da nam se u narednim danima pridruži još nekoliko proverenih fudbalera – kazao je Kuzeljević. 
Novi Pazar je ostao bez okosnice tima iz jesenjeg dela sezone, a treninzima ekipe, od standardnih prvotimaca, prisustvuju Emir Lotinac, Vladan Đogatović i Risto Ristović. Osim njih, u pogonu su Admir Kecap, Branislav Stanić, Ibrahim Arifović i Amar Rahmanović, koji su nastupali u prvom delu prvenstva. 
-Miloš Rnić je na probi u Belorusiji i ako ovih dana ne dogovori transfer priključiće nam se. Što se ostalih prvotimaca iz prvog dela sezone tiče, ne znam hoćemo li uspeti još nekoga da zadržimo – rekao je Kuzeljević. 
Ekipu Novog Pazara su napustili Enver Alivodić, Semir Hadžibulić, Ahmed Mujdragić, Filip Stojanović, Admir Raščić, Saša Popin, Slobodan Jakovljević, Slavko Lukić, a sa ekipom nisu ni Irfan Vusljanin, Dario Damjanović, Miloš Bogunović i Dragan Žarković. Kapiten Vusljanin, kako saznaje radio Sto plus, ima ponude nekoliko domaćih superligaša i jednog poljskog tima, dok je Bogunović, koga je klub suspendovao zbog neispunjavanja profesionalnih obaveza, pokrenuo sudski proces protiv Novog Pazara zbog dugovanja. 
Novi Pazar trenutno zauzima 10. mesto na tabeli Super lige, sa tri boda više od Radničkog iz Kragujevca koji se nalazi u zoni ispadanja.

Povezana vest:  Božović: Da nastavimo seriju dobrih rezultata